Biking with the Wolf
14. maja 2021. - 22. maja 2021

Firenca - Beograd biciklom u korist fondacije Novak Đoković za izgradnju obdaništa u Srbiji u nerazvijenim područjima bez ekonomskih resursa.

Biciklističko putovanje koje fizički i simbolički povezuje dva grada koja su za mene „dom”, prolazeći kroz bivše jugoslovenske republike.

Ovog puta prikupljanje sredstava biće namenjeno projektima za decu iz Srbije koja igrom sudbine ili manje srećnih okolnosti ne mogu imati pristojan život. Putovanje takođe teži da bude put istorije i sećanja, prolazeći kroz Trst i brojne druge gradove. U svakoj etapi ću se zaustavljati u raznim mestima da bih predstavio svoj projekat, razgovarao sa ljudima i sreo se sa predstavnicima lokalnih vlasti.

Putovanje će se sastojati od 8 etapa i ukupno oko 1200 km, a sve detalje s tog putovanja prenosiću pratiocima putem video snimaka i fotografija iz različitih faza projekta, od planiranja do dolaska u Beograd, na web sajtu i društvenim mrežama.

Pokušaću da uključim u projekat kako profesionalne, tako i amaterske sportiste, obične ljude, decu i odrasle, dakle sve one koji budu želeli da se voze sa mnom, makar i samo 1 km tokom mog puta, svi oni slobodni su da mi se pridruže!

Biće izrađena za ovu priliku i personalizovana biciklistička odeća, majice i kape, a od njihove prodaje na raznim događajima (dobrotvorne večere, sportski događaji) biće prikupljena dodatna sredstva. Naravno, svi koji budu želeli da daju svoj doprinos, dobiće i svoje mesto za logo na pomenutoj opremi.

Takođe, svi koji budu rešili da učestvuju u projektu, dobiće poseban prostor i na web sajtu https://www.bikingwiththewolf.com

kao i u postovima na društvenim mrežama koji će biti objavljeni tokom ovih meseci: Facebook / Instagram

Da biste proverili koliko nam je ostalo do ostvarenja cilja, posetite ovaj link: https://fundraise.novakdjokovicfoundation.org/fundraiser/3066047

Mappa Firenze - Belgrado
0 KM
in bicicletta (da Firenze a Belgrado)
0
asili che vogliamo costruire
0
è l'obbiettivo della mia raccolta fondi, grazie al vostro supporto!
0
sono i fondi che insieme ad altri foundraiser vogliamo raggiungere
un grazie a chi ci aiuta.

I nostri partners

rassegna stampa

DICONO E PARLANO DI NOI

action magazine
Mondo Triathlon
Rai Radio 2 Caterpillar
playradio.rs
Logo Redattore Sociale
Logo Firenze Today
RTS A PTC
Lady Radio
Zurnal
Logo Tuttobiciweb
Ascolta l'intervista su Radio Toscana
055 Firenze
Logo Terra Nuova
Tele Iride
Novak Djokovic Foundation Supporter