BICIKLOM DO ZNANJA

Od Firence do Beograda
- Maj 2021 -

144

Days

6

Hours

23

Minutes

0

Seconds

Ciao, moje ime je Wolfango

i ja sam jedan običan čovek, sa lepim i jednostavnim životom. Smatram sa dam srećan jer nikada nisam imao većih zdravstvenih problema i zato što moja porodica ima priliku da živi dobro i mirno. Zbog svega toga osećam se vrlo zahvalno i u obavezi da deo svoje sreće podelim sa drugima i pokušam da pomognem onima koji se svakodnevno moraju boriti za pravo na dostojanstven život. 


U Maju 2021-ve poćiću iz Firenze sa destinacijom Beograd. To će biti biciklističko putovanje koje na simboličan i fizički način povezuje dva grada koja poznajem kao "dom", prolazeći kroz bivše jugoslovenske republike.
 
Cilj ove biciklističke avanture je prikupljanje sredstava za ugroženu, napuštenu i socijalno marginalizovanu decu u Srbiji. Za onu decu koja zbog sudbine i loše sreće ne mogu da vode pristojan i dostojanstven život.

Doniraj !

Da li želiš da mi pomogneš i doprineseš realizaciji projekta fondacije “Novak Djoković” za izgradnju škole u selu Vajska?

Doniraj za njihovu budućnost

Prijavi se na
mejling listu

Jedno je sigurno, od nas nikada nećeš primiti spam :)

For any questions: info@bikingwiththewolf.com

Pridruži se našem timu

“Biking with the Wolf” će se suočiti sa novim izazovom i u tome će mu pomoći prijatelji, porodica, familija, donatori i supporters. Svi oni koji žele i veruju da sva deca sveta zaslužuju da imaju jednaku šansu za budućnost. Zeliš li i ti da postaneš deo našeg tima?

PODRžI AVANTURU

Pomozi nam da ostvarimo cilj i stignemo “biciklom do znanja”

ODVOZAJ SA MNOM

Pridružimi se i odvozajmo zajedno jednu ili više etapa.

Postoji pokretačka snaga jača od pare, od električne ili atomske energije i zove se VOLJA ! (Albert Ajnštajn)

Pronadji nas na društvenim mrežama


Email: info@bikingwiththewolf.com
Whatsapp / Telegram / Viber: +393491714011

Sito: Web Marketing Team | Design: Filippo Volpi